Kock till Blå Huset, P5, Väven och Sävargården

Vi söker en ny kock till vårt team på P5, känner du dig nyfiken på ett varierat och inspirerande uppdrag?  

Vi har vuxit ordentligt de senaste åren och vi har fler gäster som vill vara hos oss och därför behöver vi dig!
Utöver att skapa det erbjudande som innefattar matupplevelsen för våra gäster så behöver vi konstant utmana oss själva, hitta drivkraften i teamet vi jobbar i och sen tillsammans varje dag utveckla och skapa med gästupplevelse i centrum. 

Konferens och event inom Blå Huset är en oerhört viktig del för vad vi är idag, för den tillväxt vi åstadkommit de senaste åren och för den framtida utveckling som planeras. Vi arbetar som ett team som säkerställer alla delar inom konferens och event och det är helt klart ett varierande arbete! För att skapa de oförglömliga upplevelserna har vi till vår hjälp våra olika verksamheter P5, Sävargården och Vävenscenen. Till dem ska läggas vårt fantastiska inomhustorg och inte minst alla möjliga platser i Umeå med omnejd dit vi mer än gärna caterar ett event. Du hör ju – möjligheterna tar inte slut!  

Vem är du? 

Du är en flexibel person som inte tycker det är ett hinder att jobba varierande arbetstider, du har en kockutbildning och flera års erfarenhet som kock (minst 6 år). Meriterande är om du arbetat med bankettsystem i köket. Du gillar att ta hand om stora beställningar, så väl som små. Du är kreativ och en lagspelare med stort lösningsfokus. Vi ser en person som gärna är en del av en helhet, Blå Huset är en stor arbetsgivare med många verksamheter, än fler projekt och många spännande utmaningar framåt. Därför vill och måste vi jobba med ett helhetstänk som stärker oss i det dagliga och så tänker även du. 

Är du sugen på en ny utmaning? 

Hör av dig! 

Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu, senast 1/7 2024, märk med ”kock till blå huset”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.