Jobba hos oss

Vår ambition är att vara branschens bästa arbetsgivare. Jo, faktiskt! Det är en högt ställd ambition och något som alla, oavsett roll eller arbetslag i Blå Huset, bidrar till varje dag.

I grunden handlar det om att vi som jobbar här har gemensamt att vi brinner för det vi gör, att vi gillar att gå till jobbet och har en passion för både serviceyrket och människorna vi möter. Vi vill att alla gemensamt ansvarar för att skapa den arbetsmiljö och atmosfär som man trivs i och kan prestera i. Hos oss är det viktigt att alla också vet vad som förväntas av individen, laget och företaget. Vi arbetar i en tydligt målstyrd organisation och föränderlig värld med stora utvecklingsmöjligheter.

I Blå Huset är vi övertygade om att vi som arbetsgivare har som främsta uppgift att ge dig bästa förutsättningar att prestera väl och må bra.

Kontakta oss gärna om du är intresserad av det vi gör, känner att du skulle passa in i vårt företag och vill bli en del av vårt team.

 

 

 

 


 Just nu söker vi förstärkning till Kulturbageriet

Brinner du också för hantverksbröd, omsorgsfullt bakade med högkvalitativa råvaror utan onödiga tillsatser – läs vidare.

Vi söker förstärkning till vårt grymma team och du som söker bör ha minst 6-års erfarenhet från bageri eller restaurangkök. Vi erbjuder rätt person en heltidstjänst, stort utrymme att vara med och utveckla det vi redan påbörjat samt en arbetsmiljö med hög trivselfaktor vid Umeås mysiga inomhustorg i Väven-kvarteret.

Kulturbageriet bakar allt bröd på gammaldags vis i stenugn. Vi väljer leverantörer med omsorg, kravmärkta och ekologiska råvaror i första hand, helst närproducerat och alltid utan onödiga tillsatser. Vi samarbetar med aktörer som delar vårt engagemang och vår tro på kvalitet, hantverk och hållbarhet.

Känns det som du eller känner du någon som skulle trivas hos oss?
Kontakta Jeanette Lantz via mejl Kulturbageriet mail för mer information.

 


Verksamhet

Fyll i vilka av våra verksamheter som intresserar dig:

Tack för ditt meddelande