Jobba hos oss

Vår ambition är att vara branschens bästa arbetsgivare. Jo, faktiskt! Det är en högt ställd ambition och något som alla, oavsett roll eller arbetslag i Blå Huset, bidrar till varje dag.

I grunden handlar det om att vi som jobbar här har gemensamt att vi brinner för det vi gör, att vi gillar att gå till jobbet och har en passion för både serviceyrket och människorna vi möter. Vi vill att alla gemensamt ansvarar för att skapa den arbetsmiljö och atmosfär som man trivs i och kan prestera i. Hos oss är det viktigt att alla också vet vad som förväntas av individen, laget och företaget. Vi arbetar i en tydligt målstyrd organisation och föränderlig värld med stora utvecklingsmöjligheter.

I Blå Huset är vi övertygade om att vi som arbetsgivare har som främsta uppgift att ge dig bästa förutsättningar att prestera väl och må bra.

Kontakta oss gärna om du är intresserad av det vi gör, känner att du skulle passa in i vårt företag och vill bli en del av vårt team.

 

 


 Just nu söker vi


 

Hotellchef till Stora Hotellet och U&Me hotel

Är du en driven, självgående och ansvarstagande ledare som gillar att ge god service och ha daglig kontakt med kunder och brinner för personalutveckling? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker en branschsäker kollega som varit med förr, men som har framåtanda och är nyfiken på morgondagens besöksnäring. En servicehjälte som också är duktig på revenue och är proffs på att coacha och utveckla i en redan högpresterande organisation.

Vår Hotellchef är ansvarig för att leda det dagliga arbetet, kvalitetssäkring av koncept samt avdelningarnas ekonomi. Du är inte heller rädd för att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs. Rollen ingår i Ledningsgruppen för Blå Huset och arbetar i nära samarbete med övriga deltagare. Du kommer rapportera direkt till ägare.

Vi vill att du söker tjänsten före 1 februari,
urval och intervjuer pågår löpande, välkommen!

För vidare information om tjänsten, kontakta våra rekryterare på besoksverket.se

Per Mellström
Tel 070/609 33 98
Per.mellstrom@huvudverket.eu

Eller

Markus Magnell
Tel 072/222 39 36
Markus.magnell@huvudverket.eu

 


 

Fastighetstekniker

Som fastighetstekniker på Blå Huset får du ta ett stort ansvar för de fastigheter som förvaltas vilket innebär att du tycker om att ha många saker pågående samtidigt. Det är teknikern som håller kontakt med underleverantörer som används i fastigheterna samt sköter kontakten mot fastighetsägare och hyresgäster. Blå Huset värdesätter kontakten med kunder och hyresgäster därför är det stort fokus på service och personligt bemötande. Du känner starkt för fastighetsunderhåll och betraktar fastigheterna som om de var dina egna. I och med att vi alltid har öppet ingår det i rollen att ha beredskap vilket innebär att antingen själv rycka ut vid behov, eller att med hjälp av andra lösa ett eventuellt problem som kan uppstå.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
• Sköta tillsyn, skötsel och utförande av felavhjälpande underhåll av Blå Husets fastigheter i kvarteret Heimdalen med dess installationer.
• Personalledning för fastighetsskötare.
• Hantera felanmälan på ett professionellt sätt.
• Följa upp mediaförbrukning samt arbeta aktivt med driftoptimering.
• Anlita och samordna entreprenörer för arbeten inom skötseluppdraget.
• Medverka vid myndighetsbesiktningar, underhållsplanering samt budget och prognosarbete.
• Medverka vid genomförandet av planerat underhåll.
• Planering, genomförande och kontroll av skötselåtgärder enligt avtal med leverantörer.
• Granskning av fakturor.
• Ha tillståndsansvar för heta arbeten.
• Genomföra Systematiskt Brandskyddsarbete.
• Ha arbetsmiljöansvaret för det egna arbetsstället enligt SAM.
• Att skyddsronder utförs och dokumenteras i samråd med arbetsgivarrepresentant

Din profil
Vi tror att du har en teknisk bakgrund och gärna erfarenhet inom fastighetsteknik som tex hissar, passersystem, ventilation mm. Du har även kännedom om enklare IT-frågor och kan kommunicera med leverantörer i dessa frågor.
Du har körkort och behärskar svenska flytande i tal och skrift. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du är serviceinriktad och tycker om att ha mycket ansvar. Som person är du driven och självgående och har god förståelse för ekonomi och affärer

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Andreas Christiansen, via tfn: 0733-51 27 46.
Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, dock senast den 4 Februari 2018.


Säljdriven bokningsassistent sökes!

Är du en driven, självgående och ansvarstagande säljare till vår bokningsavdelning som gillar att ge god service och ha daglig kontakt med kunder? Då har vi jobbet för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Är du vår nya kollega till bokningen? Nu söker vi på Blå Huset en ny teammedlem och lagspelare som gillar högt tempo och snabba svängar. I din roll är det viktigt att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över Blå husets verksamheter och dess omgivning, vilket bidrar till service utöver det vanliga.

Som säljare/bokningsassistent jobbar du med att:
• ta emot bokningar och frågor via telefon, mail och i receptionen
• vara insatt i specialerbjudanden priser och avtal
• säkerställa att standard och koncept följs
• aktivt kontakta, sälja in och boka konferenser/grupper/hotell och restauranggäster
• aktivt jobba med mersälj och revenue i stort
• genomföra visningar
• delta i större event och säljaktiviteter
• vara behjälplig i receptionen vid behov (incheckning/utcheckning samt vid frågor och mersälj)
• vara behjälplig i att uppdatera hemsidan samt övriga bokningskanaler

Arbetstiderna kan innefatta både vardagar, kvällar och helger. Du bör tycka det är roligt att arbeta framför dator eftersom största delen av jobbet är på kontor och innefattar mycket administrativt arbete. Arbetsverktygen är framförallt bokningssystem, mail och telefon. Tjänsten är på 75% och tillsvidare med möjlighet till utökning av tjänst med mer uppgifter efterhand.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har erfarenhet från hotell och restaurangbranschen och som har arbetat minst 1 år med hotellbokning alt i reception. Du har tidigare jobbat med hotellbokningssystem som ex Fidelio, Opera eller liknande. Erfarenhet av arbete med hemsidor/webbar, SEO, är meriterande men inte ett krav. Har du utbildning eller erfarenhet inom Revenue management är det mycket meriterande.

Vi ser att du har en analytisk förmåga och att du har en fallenhet för siffror. Du har erfarenhet från säljarbete och gärna av uppsökande karaktär och erfarenhet av telefonförsäljning är meriterande. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Som person är du driven och självgående och har god förståelse för ekonomi och affärer. Vi lägger även stor vikt på personlighet och engagemang.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Andreas Christiansen, via tfn: 0733-51 27 46. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, dock senast den 25 februari 2018. Varmt välkommen med din ansökan!


Verksamhet

Fyll i vilka av våra verksamheter som intresserar dig:

Tack för ditt meddelande