Jobba hos oss

Vår ambition är att vara branschens bästa arbetsgivare. Jo, faktiskt! Det är en högt ställd ambition och något som alla, oavsett roll eller arbetslag i Blå Huset, bidrar till varje dag.

I grunden handlar det om att vi som jobbar här har gemensamt att vi brinner för det vi gör, att vi gillar att gå till jobbet och har en passion för både serviceyrket och människorna vi möter. Vi vill att alla gemensamt ansvarar för att skapa den arbetsmiljö och atmosfär som man trivs i och kan prestera i. Hos oss är det viktigt att alla också vet vad som förväntas av individen, laget och företaget. Vi arbetar i en tydligt målstyrd organisation och föränderlig värld med stora utvecklingsmöjligheter.

I Blå Huset är vi övertygade om att vi som arbetsgivare har som främsta uppgift att ge dig bästa förutsättningar att prestera väl och må bra.

Kontakta oss gärna om du är intresserad av det vi gör, känner att du skulle passa in i vårt företag och vill bli en del av vårt team.

 

 

Just nu söker vi

 

Nattreceptionist Stora Hotellet

Vi söker nu en nattreceptionist för en tjänst på 70% med möjlighet till tillsvidareanställning.

På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination, och du kommer att vara en viktig pusselbit i detta arbete. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.

I tjänsten som receptionist ingår bland annat att;  

 • Att skapa en minnesvärd och unik upplevelse för hotellets gäster. Detta gör vi genom vårt personliga värdskap, vår historia och unika arkitektur och design – en helhetsupplevelse i Gotthard Zetterbergs anda.
 • Alltid vara en god kollega och lagspelare, ett föredöme gentemot medarbetarna.
 • Att ständigt verka för ökad lönsamhet och att nå uppsatta mål för avdelningen.
 • Alltid vara fullt insatt i brandlarm och säkerhetsrutiner och att följa uppsatta checklistor.
 • Administrera bokningar via mail och telefon.
 • Vara väl insatt i personalhandboken och företagets alla verksamheter.
 • Våga fatta egna beslut, stå för det DU tror är rätt!
 • Du äger ansvar för att lösa de utmaningar som uppkommer under Ditt skift efter bästa förmåga.
 • Du är och skall vara en viktig stödfunktion för övriga avdelningar i hotellet.
 • Du ansvarar för att vara drivande i din egen utveckling och att uppfylla dina personliga mål enligt uppsatt utvecklingsplan.
 • Du förväntas vara villig att arbeta över avdelningsgränserna och finnas tillgänglig på den plats inom organisationen där du bäst behövs.
 • Du förväntas vara en aktiv del i vårt ständiga förbättrings- och utvecklingsarbete av såväl serviceupplevelsen som dagliga rutiner.

Tidigare erfarenhet av receptionsarbete samt tidigare kunskap av hotellboknings-system, gärna Opera eller Suit8, är meriterande.

Känns detta spännande och något som passar din kreativa personlighet? Då är du är varmt välkommen med din ansökan till senast den 13/5. Maila din ansökan här >>

Intervjuer kommer att ske löpande.

Vi hoppas just du blir en del av vårt team och att vi tillsammans får fortsätta att skapa unika gästupplevelser på Stora Hotellet – Umeås sjömanshus!

 


Verksamhet

Fyll i vilka av våra verksamheter som intresserar dig:

Tack för ditt meddelande