Kock extra vid behov till P5/Sävargården

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.

I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.

Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

 

Om tjänsten

Är du en passionerad kock redo att ta dig an nya spännande utmaningar?

Hos oss på P5/sävargården erbjuder vi dig möjligheten att utvecklas och blomstra i matlagningens värld, oavsett om du är erfaren inom A la Carte, catering eller storkök.

Vi på Konferensvåningen P5 i centrala Umeå letar efter en passionerad kock som vill arbeta extra vid behov med oss och skapa ett värdskap och en mötesplats i världsklass. I hela vår organisation är det viktigt att man gillar det personliga mötet. Det är mycket roligt som händer och ingen dag är den andra lik. På kvällar och helger fyller vi våningen med förväntansfulla gäster som ska medverka vid ett event, ett mingel eller en fest. Och på dagtid erbjuder vi moderna möteslokaler i olika storlekar för det digitala mötet eller för möten och utbildningar på plats.

Vi strävar efter att erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö där varje uppdrag bjuder på utmaningar och möjligheter att utvecklas. Oavsett om du brinner för att skapa fantastiska upplevelser för stora sällskap, eller om du lockas av den intima atmosfären i mindre verksamheter, finns det en plats för dig i vårt team.

Oavsett om du föredrar att arbeta några få gånger i månaden eller mer, erbjuder vi en flexibel arbetsplan som passar dina behov.

Låt din kreativitet och talang blomstra hos oss på Blå Huset! Ta steget in i vårt team och bli en del av något stort i mat världen. Ansök idag och låt oss tillsammans skapa smakupplevelser som imponerar!

Vi söker dig som

  • Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som, kock/kallskänka inom á la Carte, catering eller storkök.
  • Känner dig trygg i köket, kunna jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare.
  • Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning.
  • Talar svenska och engelska obehindrat.

Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu