Kock extra vid behov

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.

I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.

Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

 

Om tjänsten

Är du en passionerad kock redo att ta dig an nya spännande utmaningar?

Hos oss på Blå Huset erbjuder vi dig möjligheten att utvecklas och blomstra i matlagningens värld, oavsett om du är erfaren inom A la Carte, catering eller storkök.

Vi strävar efter att erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö där varje uppdrag bjuder på utmaningar och möjligheter att utvecklas. Oavsett om du brinner för att skapa fantastiska upplevelser för stora sällskap, eller om du lockas av den intima atmosfären i mindre verksamheter, finns det en plats för dig i vårt team.

Oavsett om du föredrar att arbeta några få gånger i månaden eller mer, erbjuder vi en flexibel arbetsplan som passar dina behov. Som kock eller kallskänka kommer du att representera oss och arbeta ute hos våra kunder, där du naturligt blir en del av deras team under det aktuella passet.

Vi förstår vikten av personlighet, driv och passion för att skapa kulinariska mästerverk. Tillsammans ger vi dig möjligheten att utveckla din kompetens och glänsa hos våra fantastiska kunder!

Vi strävar efter att vara en plattform för din personliga och professionella tillväxt, och därför erbjuder vi goda möjligheter till vidareutbildning och att ta på dig mer ansvar när du är redo för det.

Låt din kreativitet och talang blomstra hos oss på Blå Huset! Ta steget in i vårt team och bli en del av något stort i mat världen. Ansök idag och låt oss tillsammans skapa smakupplevelser som imponerar!

Vi söker dig som

  • Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som, kock/kallskänka inom á la Carte, catering eller storkök.
  • Känner dig trygg i köket, kunna jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare.
  • Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning.
  • Talar svenska och engelska obehindrat.

Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu