Försäljningschef till Blå Huset 

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.  

I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Kajen och den anrika herrgården Sävargården. 

Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse. 

 

Försäljningschef till Blå Huset 

Att få växa och utvecklas med oss är något av det viktigaste i planen för alla våra medarbetare. När vår försäljningschef nu tar klivet in som operativ chef för alla våra verksamheter (så kul) har vi utrymmet för en ny stjärna! Det händer, och ska hända mycket inom Blå Huset de närmsta åren och inte minst ser vi det hos oss i vårt kommersiella arbete och team. Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom försäljning och ett starkt kommersiellt driv. Tillsammans med marknadschef och VD ska du vara bolagets kommersiella drivkraft vilket innebär kreativitet, högt satta ambitioner, ansvarstagande och mycket energi. 

Med våra sju verksamheter som stärker och kompletterar varandra får du arbeta med en bred portfölj där arbetet blir oerhört varierande. Du kommer vara ansvarig för att ta fram såväl som att genomföra försäljningsstrategin för alla våra sju verksamheter vilket innebär att du behöver besitta både strategiska egenskaper och en stark social kompetens. 

Rollen innefattar allt från att sätta strategier utefter behov och marknadsförutsättningar till att arbeta med avtalsimplementering, eventmarknadsföring, nykundsbearbetning och rena upphandlingar. 

Du är en person som har ett starkt kommersiellt driv, du är kreativ med många idéer och du har ett öga för det affärsmässiga i allt vi gör. Du vill ha en varierande vardag, du ser möjligheter och jobbar alltid utifrån långsiktigt hållbara relationer. 

Du är samtidigt strukturerad, gillar effektiva och smarta arbetsprocesser och drivs av att mäta och nå uppsatta mål då det är vårt sätt att veta att vi håller kurs. 

Det kommersiella arbetet är inget som görs av en person och kräver ödmjukhet, stark kommunikativ förmåga, förmåga att inspirera och engagera dina kollegor – du är en lagspelare som älskar att vinna tillsammans! 

Har vi träffat rätt? Då är det nu du verkligen ska ta chansen att ansluta till en spännande, utvecklande och värdeskapande arbetsplats! 

Tjänsten är en heltidstjänst med start under våren 2024. 

Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu, senast 25/3, märk med ”Försäljningschef”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot att lära känna dig!