Chef till Kajen

Umeås första Mackeria gör Succé – Kajen är här för att stanna! 

 

Nu har vi testat vingarna i vår projektsatsning och vi är ödmjuka, lite överrumplade och väldigt glada över att Umeå gillar det vi gör. Utöver att göra Umeås bästa mackor får vi också vara med och bygga platsen där människor och kultur vävs samman tillsammans med Umeå Kommun och som den satsningen tagits emot – det bokar fullt spelning efter spelning! 

Projektet ska nu bli permanent – vi behöver inga fler bevis – men det vi behöver är Dig! 

Nu söker vi en chef till Kajen som vill vara en del av allt ovan och den fortsatta utvecklingen inom Blå Huset. För resan för Kajen – den har bara börjat! 

Uppdraget består av att leda det team som är Kajen, att fortsätta utveckla vårt erbjudande och att, tillsammans med Umeå Kommun, fortsätta skapa happenings i huset. Teamet är relativt litet i sin bas men växer snabbt för de stora evenemangen som sker var och varannan helg. 

Vi söker dig som är van personalansvar, älskar att jobba i drift samtidigt som du är kreativ och duktig på att projektleda och planera.  

Du är en inspirerande och trygg ledare, duktig på att bygga team och leder genom att vara en del i gruppen och arbetet, du delegerar gärna och vill att alla ska vara med och ta ansvar för absolut bästa resultat. Du är nyfiken och vill gärna utveckla och testa nya idéer – alltid med gästens vinning i åtanke. Utöver det är du stark i ditt värdskap och lämnar alltid gäster med en god känsla efter sitt möte med dig. 

Det här är vad vi vill att du ska bidra med! Och det vi bidrar med är en stor organisation där vi arbetar tillsammans och stöttar varandra, där utvecklingsmöjligheterna nästan är oändliga och där dagarna fylls av glädje, engagemang och stor portion kreativitet. 

Så – när ses vi? 

Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu, senast 28/3 2024, märk med ”Chef Kajen”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. 

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi är en familjeägd upplevelsekoncern! Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. 

I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Kajen! och den anrika herrgården Sävargården.