Om Blå Huset

Hos oss på Blå Huset kan du mötas, bo, äta och dricka och uppleva allt det bästa Umeå erbjuder under ett och samma tak, dygnet runt, året runt.

Vi är en familjeägd hotell-, restaurang- och konferenskoncern med såväl anrika världsmästare som nytänkande uppstickare i portföljen. Vi finns i Umeå men ambitionen är att konkurrera med de bästa i världen. Och vi har svart på vitt att vi lyckas. Flera gånger har vi uppmärksammats i nationella och internationella tävlingar och rankingar för branschen.

Blå Huset är Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Kajen! och P5.

Aktuellt:

Välkommen på en 5-rätters avsmakningsmeny i Matsalen! Vår första säsong är – Det Stora Blå, en hyllning till havets rikedomar och den tid på året då skaldjur är som allra bäst. Fredagar och lördagar, 14/2 – 29/3.

 

 

 

 

 

Anders Samuelsson

Köksmästare Blå Huset

Erika Valfridsson

Konferenschef P5 & Sävargården

Fredrik Ljungberg Gotthards Krog

Fredrik Ljungberg

Ass. Restaurangchef Gotthards Krog

Linnea Fjellander

Receptionschef, Ansvarig över värdskap och gästupplevelse

Lison Westermark Gotthards Krog

Lison Westermark

Restaurangchef Gotthards krog

Maria Tellström

Ekonomichef Blå Huset

Mattias Lundberg

Bageriansvarig Kulturbageriet

Mimmi Danielsson

Caféchef Kulturbageriet

Oscar Sund

Marknadschef Blå Huset

Sanna Sandström

Housekeeping Manager

Sara Johansson

VD Blå Huset

Sophie Jakobsson

Operativ chef Blå Huset

Sussi Wikström

Försäljningschef Blå Huset