Vikarierande Receptionschef till Blå Huset

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. 

I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.

Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

 

Vikarierande Receptionschef till Blå Huset

Är du en mästare i värdskap? Är du passionerad när det kommer till att skapa minnesvärda gästupplevelser? Trivs du med att leda och utveckla ett team för att bygga den ultimata servicekulturen? Då behöver du inte leta längre – din nästa utmaning väntar här!

Som receptionschef för Stora Hotellet och U&Me Hotel ansvarar du och ditt receptionsteam för gästens totalupplevelse hos oss från start till mål. Du ansvarar för hela receptionsteamet som ska leverera värdskap i världsklass i varje gästmöte. Det innebär en ledarroll som kräver inspiration, målsättning och uppföljning, teamwork och kreativitet. Du är fullt ut personalansvarig samt ekonomiskt ansvarig för just din avdelning.

Du sitter med i den operativa ledningen för våra verksamheter där du, tillsammans med dina kollegor från de andra verksamheterna, driver de större och mer övergripande fokusområden som vi sätter för helheten – detta för att säkra en sömlös upplevelse för våra gäster.

Som person är du trygg, du har mycket energi och ett skratt som smittar. Du ser med enkelhet på möjligheter att lösa problem, stora som små, och du ser alltid till gästens resa hos oss i första hand. Du är kommunikativ och omhändertagande, du är tydlig och du är duktig på att sätta mål och följa upp dem – för du vet att detta är nyckeln till att skapa resultat. Du är en inspirerande kraft som skapar och bygger teamets vilja att driva framåt – tillsammans!

Erfarenheter från vår bransch är meriterande och erfarenhet från tidigare ledarroller är ett krav.

Tjänsten är en fantastisk möjlighet att ta din karriär till nästa nivå och vara en del av ett dedikerat team som strävar efter att överträffa förväntningarna.

Ansök redan idag genom att skicka din ansökan och CV till jobb@blahuset.nu med ämnesraden ”Receptionschef”.  Dock senast 23 september 2023.

Tjänsten är ett vikariat på ca ett år och vi ser gärna att vi efter det kan göra plats för dig i verksamheten om vi båda vill och kan.

Vi ser fram emot att höra från dig och ta del av din passion för gästvänlighet och värdskap!