Sälj- och marknadskoordinator till Blå Huset

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. 

I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.

Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

Sälj- och marknadskoordinator till Blå Huset

Vi står inför ett riktigt spännande antal år i både Umeå och inom Blå Huset. Vi växer och våra, idag sju, verksamheter utvecklas och ökar sin kapacitet – vårt kommersiella team stärker därför upp för framtiden. Vi söker en kollega som vill vara med och utveckla vårt utbud, möta våra gäster, lyssna av marknaden och skapa framtidens upplevelse tillsammans med oss.

Som sälj- och marknadskoordinator kommer du arbeta nära och på uppdrag av vår försäljningschef och vår marknadschef. Det är ett varierat, kreativt och utmanande uppdrag där du själv har mycket att bidra med och påverka.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Säljinsatser i form av olika typer av event och visningar
  • Hantering av våra sociala medieplattformar
  • Administration av hemsidor
  • Annonsering, bygga, köpa och analysera utfall
  • Skapa innehåll för alla våra sju verksamheter i våra kanaler
  • Fotografering och filmning.
  • Copywriting

Som person tänker vi att du är en riktig lagspelare, du har ett starkt kommersiellt driv, ett stort behov av att få arbeta kreativt och ett öga för detaljer. Du gillar samtidigt kundkontakten och är intresserad av att förstå och översätta våra kunders behov till verkligt erbjudande. Det kommersiella arbetet är inget som görs av en person och kräver ödmjukhet, stark kommunikativ förmåga, förmåga att inspirera och engagera dina kollegor – du är som sagt en lagspelare älskar att vinna tillsammans!

Nu ser vi fram emot att lära känna dig!

Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu, senast 30/9, märk med ”Sälj- och marknadskoordinator”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!