Redovisningsansvarig till Blå Huset till Blå Huset

Redovisningsansvarig till Blå Huset

Som redovisningsansvarig hos oss äger du, tillsammans med vår Ekonomichef, ansvaret för ekonomiprocesserna för alla våra sju verksamheter. Vi söker dig som är intresserad av utveckling då denna fråga ligger högt prioriterad för ekonomiavdelningen de närmsta åren, då handlar det om allt från potentiella systembyten, djupanalyser av våra verksamheter samt effektivisering av de processer vi arbetar i till daglig dags.

Vi befinner oss på en utvecklingsresa med bolaget och kan därför erbjuda dig utveckling och utmaningar, projektledning och förändringsprocesser. Ta chansen att kliva på en varierande och utmanande roll där du kan vara med och skapa vårt framtida Blå Huset.

Våra verksamheter skiljer sig åt och som helhet är redovisningen något komplex just på grund av detta – du behöver därför vara duktig på att se helhet och reda i komplexa sammanhang, vara intresserad av att hitta lösningar som håller långsiktigt och som skapar mervärde för dig och för dina kollegor.

Du kommer ha ett varierat arbete där arbetsuppgifterna spänner från sedvanlig daglig redovisning till mer strategiskt analysarbete och du gillar just den variationen. Därför är du systematisk i ditt arbete, hittar effektiva sätt att säkerställa det rutinbaserade arbetet på för att lämna så mycket tid som möjligt åt analys och utveckling. Du är nyfiken, ifrågasättande och modig och vi ser gärna att du har ambitioner att utvecklas. Vidare har du och ekonomichefen en viktig roll i samarbetet med våra verksamhetschefer för att snabbt hitta områden för utveckling och optimering. Du behöver därför vara coachande, pedagogisk och en god lyssnare som verkligen vill förstå allas behov och utmaningar.

Vi ser att du som söker är utbildad redovisningsekonom eller motsvarande utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet. Vi ser vidare att du har arbetat minst ett år i motsvarande roll. God kunskap i excel, samt i svenska och engelska (i både tal och skrift) är en förutsättning.

Du blir en del i ett stort team av människor som alla är här av en anledning – för att vi älskar service! Vi har inte alla glädjen av att jobba ut mot gäst och vi som inte har det, vi får istället ge service till våra kollegor – det här kantar vår verksamhet, det är en avgörande inställning och den behöver finnas hos dig också!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 80-100%.

Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu, senast 6/2, märk med ”Redovisningsansvarig”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. 

I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.

Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.