Receptionschef till Blå Huset

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. 

I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.

Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

 

Receptionschef till Blå Huset

Är du guldmedaljör i värdskap? Drivs du av att skapa den där upplevelsen som känns hela vägen ner i magen på våra hotellgäster? Gillar du att jobba med team på en resa för att bygga och skapa den där servicekulturen som just vi vill och kan sätta?
Du kan sluta leta efter din nästa utmaning – här har du den!

Som receptionschef för Stora Hotellet och U&Me Hotel ansvarar du och ditt receptionsteam för gästens totalupplevelse hos oss från start till mål. Du ansvarar för hela receptionsteamet som ska leverera värdskap i världsklass i varje gästmöte. Det innebär en ledarroll som kräver inspiration, målsättning och uppföljning, teamwork och kreativitet. Du är fullt ut personalansvarig samt ekonomiskt ansvarig för just din avdelning. Utöver detta kommer rollen fungera som en övergripande värdskaps-ambassadör för alla våra verksamheter varför nyckeln är att du brinner för att arbeta med just värdskap/service.

Du sitter med i den operativa ledningen för våra verksamheter där du, tillsammans med dina kollegor från de andra verksamheterna, driver de större och mer övergripande fokusområden som vi sätter för helheten – detta för att säkra en sömlös upplevelse för våra gäster.

Som person är du trygg, du har mycket energi och ett skratt som smittar. Du ser med enkelhet på möjligheter att lösa problem, stora som små, och du ser alltid till gästens resa hos oss i första hand. Du är kommunikativ och omhändertagande, du är tydlig och du är duktig på att sätta mål och följa upp dem – för du vet att detta är nyckeln till att skapa resultat. Du är en inspirerande kraft som skapar och bygger teamets vilja att driva framåt – tillsammans!

Erfarenheter från vår bransch är meriterande och erfarenhet från tidigare ledarroller är ett krav.

Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu, senast 12/10, märk med ”Receptionschef”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att lära känna dig!