Platschef till Blå Huset

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. 

I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Kajen! och den anrika herrgården Sävargården.

Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

 

Platschef till Blå Huset

Ett av Norra Sveriges mest spännande, utmanande och roliga uppdrag väntar på Dig!

Vi söker ny operativ chef till Blå Huset, en roll som ska kombinera kommersiell framdrift med stort fokus på en optimerad drift där värdskap och kvalité förväntas vara av absolut högsta nivå. Blå Huset ska de närmsta åren göra en starkt motiverande utvecklingsresa med många dimensioner och då vill vi ha dig, du förändringsledare, med oss!

Vi bedriver idag sju olika verksamheter som tillsammans kan och vill skapa synergier både för våra gäster och för våra medarbetare – det kräver ett starkt och närvarande ledarskap, ett kommersiellt driv och ett enormt intresse för gästens upplevelse. Platschef (likt Hotelldirektör) kommer, närmast tillsammans med VD, skapa förutsättningar för en framtid av tillväxt. Dina primära intressen är värdskap och kvalité, organisation och ledarskap, ekonomi och måluppfyllelse.

Rollen innebär fullt operativt ansvar för våra sju verksamheter, det är du som tillsammans med våra respektive verksamhetsledare säkerställer att vi håller vad vi lovar i varje gästmöte, att vi är den arbetsgivare vi vill vara och att vi levererar enligt de satta målen för respektive verksamhet. Vi har en bredd i varumärken som är både utmanande och möjliggörande – här finns verkligen utrymme för att skapa och utveckla.

Du är en trygg, kreativ och strukturerad ledare som gillar att vara där det händer. Du kommer äga ansvar för hotell, mat och dryck samt konferens så du behöver därför ha en bredd av erfarenheter från tidigare roller. Du är en riktigt team-player som vet att ”tillsammans” alltid skapar de bästa resultaten. Du är prestigelös, öppen och lösningsfokuserad. Utöver det är du coachande i ditt ledarskap och brinner för att skapa förutsättningar för ditt team att lyckas.

Vill du höra mer? Vi vill gärna berätta mer så ta chansen att få vara med och driva förändring som verkligen betyder något!

Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu, senast 12/2, märk med ”Platschef”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att lära känna dig!