Vaktmästare till Blå Huset

Är du en praktiskt lagd mångsysslare?

Gillar du att ge god service och lösa allt från stora till små pussel?
Är du en lagspelare med arbetsglädje som gillar att arbeta i varierande team?

Då ska du söka dig till oss!

Blå Huset – en upplevelsekoncern i världsklass

I rollen som vaktmästare kommer du arbeta nära vår fastighetsansvarige där ni båda är viktiga representanter för Blå Huset.

Blå Huset innefattar sju verksamheter: Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka produkter med uppseendeväckande arkitektur och design. Men de vore ingenting om de inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta, en personlig och minnesvärd upplevelse.

Rollen som vakmästare

För att lyckas i tjänsten tror vi att du är serviceinriktad och tycker om mötet med människor. Du är driven och självgående i ditt arbetssätt och har god prioriteringsförmåga. Du har ett öga för det praktiska och har utöver det en positiv inställning och är en god lagspelare. Du har körkort och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Arbetstiderna kan innefatta både vardagar, kvällar och helger.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • sköta drift, tillsyn, skötsel och utförande av felavhjälpande underhåll av Blå Husets fastigheter, förråd och miljöstationer.
  • hantera felanmälningar.
  • samarbeta och medverka med externa entreprenörer.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2019-03-22

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Du skickar din ansökan till jobb@blahuset.nu, ange ”Vaktmästare” i ämnesraden.