Receptionister till Stora Hotellet

Serviceinriktade receptionister till Stora Hotellet 75-90%

För tillfället söker vi två receptionister som har möjlighet till att arbeta 75-90%. Båda tjänster kommer med varierande arbetstider främst helger, under morgon, dag och kväll.

På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.

 

På Stora Hotellet arbetar vi tillsammans med hotellets olika avdelningar. Du förväntas därför som receptionist ta ett helhetsansvar som ibland går utanför din egen avdelning för att gästen ska få en så bra upplevelse av sin vistelse som möjligt.

Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt!

 

Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande, liksom tidigare kunskap av hotellbokningssystem, gärna Opera eller Suit8. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens behov.

Tjänst 1 är tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.

 

Tjänst 2 är ett vikariat fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till jobb@blahuset.nu, Ange ”Receptionist” i ämnesraden. 

Sista ansökningsdag 12 augusti.


Blå Huset driver i dag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. 

Koncernen vore ingenting om de inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

Stora Hotellet återinvigdes våren 2014 efter flera års omfattande renovering och blev samma år utnämnt till ”Världens bästa nya boutique hotel” vid Boutique Hotel Awards.  Med 82 unika gästrum, inspirerade av hotellets historia, hittar du allt från storslagna sviter till kompakta sjömanskojer, restaurang, bibliotek och mötesrum i hotellet. Allt i en praktfull men saltstänkt design mitt i centrala Umeå och kulturkvarteret vid älven.