Receptionist för nattarbete vid Umeås sjömanshus!

På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.

Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt!

Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande, liksom tidigare kunskap av hotellbokningssystem, gärna Opera eller Suit8. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens behov.

Det vi söker är en receptionist för arbete nattetid. Ett arbete som innefattar både för receptionsyrket sedvanliga arbetsuppgifter, och för sjömanshuset specifika uppgifter över avdelningsgränserna. Alla med stort fokus på värdskap och ansvarskänsla.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Ansök via mejl till jobb@blahuset.nu, ange ”Receptionist” Natt i ämnesraden, senast 18/4. Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.