Hantverksbagare till Kulturbageriet

Nu söker vi en hantverksbagare till vårt morgonpigga team.

Kulturbageriet är ett hantverksbageri med passion. Vi använder uteslutande naturliga råvaror – och i första hand KRAV-märkta. Våra bröd bakas med surdeg eller levain i grunden och gräddas i vår stora stenugn.

I vårt café serverar vi dagsfärska bakverk, kakor och bullar. För den som önskar köpa med sig något från vårt sortiment hem, har vi en brödbutik med stort utbud öppen alla dagar i veckan.

Vi söker dig som är utbildad bagare, konditor eller kock och som har några års erfarenhet av att arbeta professionellt inom yrket. Du bör ha ett gediget intresse för mat och smak samt en ambition att utvecklas och lära dig nya saker. Som bagare hos oss får du arbeta med både bröd och söta bakverk.

Personen vi söker ska:

  • vara strukturerad och ha förmåga att prioritera.
  • ha lätt att lära och ha en mycket god samarbetsförmåga.
  • ha en positiv attityd – tillsammans ger vi kunderna service i världsklass.
  • ha lätt för att kommunicera och vara lösningsfokuserad.

Vi genomför intervjuer löpande och kommer tillsätta tjänsten när vi hittat rätt kandidat. Så tveka inte, skicka in din ansökan redan i dag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med 6 månaders provanställning och innebär oregelbundet arbete från tidig morgon till eftermiddag, vardagar och helger.

Skicka din ansökan till jobb@blahuset.nu, märk med ”Bagare”.

 


Blå huset är en familjeägd hotell-, restaurang- och konferenskoncern som i dag driver sju verksamheter. Vi erbjuder starka koncept och upplevelser med hög kvalitet och vi strävar efter att ge en personlig och minnesvärd upplevelse för alla som besöker oss, vår ambition är att konkurrera med de bästa i världen. Hos oss kan du mötas, bo, äta, dricka och uppleva det bästa Umeå erbjuder under ett och samma tak, dygnet runt, året runt.

Blå Huset är: Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5.