Hantverksbagare till Kulturbageriet

Nu söker vi en hantverksbagare till vårat morgonpigga team.

Kulturbageriet är ett hantverksbageri med passion för det ekologiska sten malda spannmålet. Vi använder uteslutande naturliga råvaror och i första hand KRAV-märkta från svenska Kvarnar.  Våra bröd och bakverk bakas med surdeg eller levain i grunden och får jäsa långsamt innan de gräddas i vår stora stenugn. 

Vi söker dig som är utbildad bagare, konditor eller kock och som har några års arbetslivserfarenhet. Du bör ha ett gediget intresse för mat och smak samt en ambition att utvecklas och lära dig nya saker. Personen vi söker ska vara strukturerad och ha förmåga att prioritera, vara lättlärd och ha en mycket god samarbetsförmåga. Vi arbetar tillsammans i ett team, vi har en positiv attityd och vi är lösningsfokuserade. Som bagare hos oss får du arbeta med både bröd och söta bakverk.

 

Tjänsten är heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning. Oregelbundet arbete från tidig morgon till eftermiddag, vardagar och helger förekommer. 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, vi genomför intervjuer löpande så tveka inte, skicka in er ansökan redan idag.

Skicka din ansökan till jobb@blahuset.nu, märk med ”Bagare”.

 


Blå huset är en familjeägd hotell-, restaurang- och konferenskoncern som i dag driver sju verksamheter. Vi erbjuder starka koncept och upplevelser med hög kvalitet och vi strävar efter att ge en personlig och minnesvärd upplevelse för alla som besöker oss, vår ambition är att konkurrera med de bästa i världen. Hos oss kan du mötas, bo, äta, dricka och uppleva det bästa Umeå erbjuder under ett och samma tak, dygnet runt, året runt.

Blå Huset är: Stora Hotellet, Gotthards krog, U&Me Hotel, Kulturbageriet, Sävargården, Fika! och P5.