Frukostvärd/frukostvärdinna

Om jobbet

Ambitiös frukostvärd/frukostvärdinna sökes!

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design.

I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.

Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

Vi söker dig som brinner för ditt jobb och gärna vill utvecklas inom företaget!

Du som arbetar med ansvarsområdet Frukost är ofta den första gästen möter hos oss, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete och älskar att göra det lilla extra. Allt för att ge våra gäster en fantastisk frukostupplevelse!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att bemöta frukostgäster med ett glatt leende och ge bästa service, förbereda och tillreda frukost, servering/diskplock, se till att frukostbuffén alltid serveras med toppkvalité, beställa samt ta emot varor.

Tjänsten innebär arbete både vardagar samt helger.

Utöver dina ordinarie frukostpass ligger det ca två lunchpass på Kulturbageriet per vecka i ditt rullande schema.

Kvalifikationer

Som person är du drivande och positiv med en utpräglad social förmåga. Du ger ett personligt och professionellt bemötande till gästen och du har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Det är viktigt att du kan ta initiativ, är lösningsorienterad och har förmågan att behålla lugnet även i stressiga situationer. Att du gillar att arbeta i team och är en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.

Vi söker dig som har

· Goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Meriterande

· Tidigare erfarenhet inom service, restaurang eller butik.

Tjänsten är på 75%, tillsvidare. (Möjlighet att jobba mer än så inom företaget finns om så önskas)

Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!

Kontakt

Kerstin Hörnfeldt, Frukostchef

Mejla ansökan till Kerstin.hornfeldt@storahotelletumea.se