Konferens- och festvåningschef till P5 och Sävargården

Ett komplext, varierande och inspirerande uppdrag väntar på dig under 2023. 

Vi växer och vi förväntar oss, och planerar för, en fortsatt tillväxt under 2023. Våra konferens- och bankettenheter har en stor potential och står också inför en spännande framtid! Till teamet som står redo att ta sig an både utmaningar och möjligheter söker vi nu en ledare som vill vara med på en långsiktig resa. 

Som konferens- och festvåningschef inom Blå Huset blir du ansvarig för all vår mötes- och bankettverksamhet på P5, Sävargården, Stora Hotellet och Väven. Du jobbar tillsammans med ett tight och kompetent team som har skapat goda förutsättningar för oss att växla upp och ned snabbt utefter behov och beställningar. 

Du är i första hand en trygg och inkluderande ledare som känner vikten av att tillsammans ta oss mot de mål vi sätter för våra verksamheter. Du älskar att få arbeta med att leverera ett värdskap i absoluta topp samtidigt som du vet att det också är en av grundbultarna till en lönsam verksamhet. Du har ett kommersiellt intresse och driv där du gärna är med och utmanar dig själv, ditt team och det kommersiella teamet inom Blå Huset till att hitta nya affärsmöjligheter med syfte att alltid driva utveckling. 

Som person är du lyhörd med stark kommunikativ förmåga, du har ett sätt att få alla i teamet att känna att de är med och bidrar till något större och du är dessutom tydlig i din förväntansbild av vad ni tillsammans ska åstadkomma. Du är strukturerad och har en fallenhet för att systematisera arbetet för att underlätta för alla parter och du vill arbeta med effektiva och långsiktigt hållbara lösningar. Vidare är du lösningsorienterad och fullständigt prestigelös med en stark känsla för laget! 

I ditt ansvar ingår givetvis fullt personal- och budgetansvar. Du kommer att leda och utveckla verksamheterna mot uppsatta mål och med stort fokus på värdskap och kvalité. Rollen innebär naturligtvis också att bygga teamet med syfte att vi tillsammans ska nå vår fulla potential. Du ingår i den operativa ledningsgruppen för hela Blå Huset och här arbetar vi mycket tillsammans för att skapa synergier mellan de olika verksamheterna. Vi garanterar variation i ditt arbete då rollen innefattar allt från strategiska målsättningar till delaktighet i genomförande – återigen – vi tror på laget och samarbetet.  

Vi vill att du som söker har lämplig utbildning och/eller flerårig erfarenhet av att leda festvåning/konferens. Tidigare erfarenhet av budget- och personalansvar är av stor vikt.  

Tjänsten är en heltidstjänst med start så snart som möjligt 

Har vi fångat ditt intresse? 

Då väntar vi på din ansökan och ser fram emot att lära känna dig lite mer. 

Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu, senast 6/1 2023, märk med ”Konferens- och festvåningschef”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. 


Verksamhet

Fyll i vilka av våra verksamheter som intresserar dig:

Tack för ditt meddelande