Chef till festvåning och konferens till Blå Huset (P5 och Sävargården)

Du är en person som har ett starkt kommersiellt driv, du är kreativ med många idéer och du har ett öga för det affärsmässiga i allt vi gör. Du vill ha en varierande vardag, du ser möjligheter och jobbar alltid utifrån långsiktigt hållbara relationer.

Som ansvarig för festvånings- och konferensverksamheten på Blå Huset kommer du att leda och utveckla verksamheterna mot uppsatta mål och med stort fokus på värdskap och det kommersiella. Du har budget- och personalansvar för din avdelning, där en stor del i arbetet är att säkerställa optimeringen av personalresurser inom ditt område och samtidigt verka för gott samarbete mellan Blå Husets alla verksamheter. I arbetet ingår att utveckla medarbetarna och verksamheten. I rollen ingår även kontinuerlig kontakt med våra gäster, där du ansvarar för och aktivt deltar i genomförandet av event, julbord, kongresser m.m.

Du är samtidigt strukturerad, gillar effektiva och smarta arbetsprocesser och att sträva efter att överträffa gästens förväntan.

Vi vill att du som söker har lämplig utbildning och/eller flerårig erfarenhet av att leda festvåning/konferens. Tidigare erfarenhet av budget- och personalansvar är av stor vikt. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har ett framåtsträvande förhållningssätt, kommer med innovativa idéer och ser möjligheter för att fortsätta utveckla verksamheten. Du är en lagspelare och gillar att samarbeta – du är en lagspelare älskar att vinna tillsammans!. Vidare är du prestigelös och coachande i din roll som chef och inser värdet av en fungerade arbetsgrupp.

Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästernas och medarbetarnas behov. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift

Har vi träffat rätt? Då är det nu du verkligen ska ta chansen att ansluta till en spännande, utvecklande och värdeskapande arbetsplats!

Tjänsten är en heltidstjänst med start i november 2022.

Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu, senast 10/8, märk med ”Chef Festvåning & Konferens”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

vi söker? Tveka inte en sekund utan skicka din ansökan redan idag.


Verksamhet

Fyll i vilka av våra verksamheter som intresserar dig:

Tack för ditt meddelande