Receptionist för nattarbete vid Umeås sjömanshus!

På Stora Hotellet vill vi att vår verksamhet skall vara en förebild och ledstjärna för Umeå som destination. Du kommer att vara en viktig del i vår satsning. Vi skall tillsammans skapa Umeås mest attraktiva mötesplats med en hög ambition och en självklar målsättning att ha den absolut bästa personalen och gästupplevelsen i branschen. Vi förväntar oss därför kreativa och personliga talanger som kan leverera ett värdskap utöver det vanliga.

Du kommer att vara en del av ett mindre, väl sammansvetsat team där varje medarbetare är en nyckelperson. Vi ser teamwork som en självklarhet och söker efter en lagspelare, en av årorna som för vår skuta framåt!

Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är meriterande, liksom tidigare kunskap av hotellbokningssystem, gärna Opera eller Suit8. Du kan flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du är en positiv och prestigelös person som brinner för service. Är stresstålig, lösningsorienterad och uppmärksam på gästens behov.

Det vi söker är en receptionist för arbete nattetid, vilket är en tjänst på 86%. Tjänsten är ett vikariat för en tjänstledighet under 1 år, då vår nattis ska studera. Arbetet innefattar både för receptionsyrket sedvanliga arbetsuppgifter, och för sjömanshuset specifika uppgifter över avdelningsgränserna. Alla med stort fokus på värdskap och ansvarskänsla.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med på en spännande resa i Umeås Sjömanshus. Tycker du att denna beskrivning passar dig, välkommen med din ansökan!

Ansök senast 5/12. Observera att urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Skicka din ansökan till jobb@blahuset.nu, Ange ”Receptionist Natt” i ämnesraden.

Blå Huset driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. 

Koncernen vore ingenting om de inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

Stora Hotellet återinvigdes våren 2014 efter flera års omfattande renovering och blev samma år utnämnt till ”Världens bästa nya boutique hotel” vid Boutique Hotel Awards.
Med 82 unika gästrum, inspirerade av hotellets historia, hittar du allt från storslagna sviter till kompakta sjömanskojer, restaurang, bibliotek och mötesrum i hotellet. Allt i en praktfull men saltstänkt design mitt i centrala Umeå och kulturkvarteret vid älven.