Frukostchef till Stora Hotellet och U&Me Hotel

Blå Huset hotell Umeå AB driver idag sju verksamheter. Vi har skapat koncept och upplevelser som med sin höga kvalitet kan konkurrera med världens bästa hotell och restauranger. Vi erbjuder starka koncept med uppseendeväckande arkitektur och design. 

I vår familj finner du våra två hotell, Stora Hotellet och U&Me, vår konferensanläggning P5, vår restaurang Gotthards krog, hantverksbageriet Kulturbageriet, Fika! och den anrika herrgården Sävargården.

Tack vare våra satsningar har vi byggt starka varumärken med högt satta ambitioner, satsningar som under åren uppmärksammats och drivit intresse både för oss och Umeå. Så vill vi fortsätta framåt och då ska sägas att ingenting av det vi har gjort eller vill göra hade varit möjligt om vi inte bars upp av alla genuina, passionerade medarbetare som älskar att ge varje gäst, såväl Umeåbor som tillresta besökare, en personlig och minnesvärd upplevelse.

 

 

Frukostchef till Stora Hotellet och U&Me Hotel

Ett leende, ett ”god morgon” och en välsmakande varm kaffe – det kan vara starten på världens bästa dag! Hotellfrukost är för många en ren vardagslyx en så oerhört viktig del när vi väljer vilket hotell vi vill bo på. Våra gäster besöker oss av många olika skäl, det kan vara just vardagslyxen som är anledningen eller så är det jobbresan där vår affärsresenär ska starta dagen på absolut bästa sätt för att skapa sig en vinnande dag.

Oavsett våra gästers anledning till besök hos oss så är du och dina kollegor huvudpersoner i den upplevelse som vi bygger varje morgon. Det är ni som ser till att alla våra gäster får starta en ny fantastisk dag och det gör ni genom ert bemötande, ert sätt att bygga miljö och stämning och inte minst den frukost som ni dukar fram och hur ni dukar fram den. Allt i en härlig sammansättning och dessutom beroende av varandra – det är ansvaret som vi har när vi är en del av ett frukost-team på Stora Hotellet och U&Me.

För att utveckla det ansvaret och se till så att vi skapar världens bästa start på dagen, varje dag behöver vi en person som leder teamet, leder utveckling och möter våra gäster. Är det du? Då är det nu dags att söka en ny spännande tjänst hos oss på Blå Huset.

Som frukostchef arbetar du majoriteten av din tid i drift, du arbetsleder, har fullt personalansvar, budgetansvar och planeringsansvar för frukost både till gäster från U&Me och Stora Hotellet. Du ansvarar för produktutveckling av hela frukostkonceptet samt planering tillsammans med övriga avdelningschefer kring verksamheten runtikring frukosten.

Som person älskar du service och värdskap, att möta gäster varje dag och vara med och leverera en upplevelse. Du är kommunikativ, har ett öga för detaljer, coachande i ditt ledarskap och har en förmåga att våga tänka utanför boxen och löpande utmana det vi gör i vår vardag. Du arbetar nära dina avdelningschefskollegor och era verksamheter överlappar varandras – det kräver ett tight samarbete och tillika en prestigelöshet där helhetsbilden ska vara drivande för er alla.

Om det här känns som en lockande utmaning hoppas vi på din ansökan redan idag. Ta chansen att ansluta till ett fantastiskt team i en utmanande och spännande ny roll!

Skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@blahuset.nu, senast 10/5, märk med ”Frukostchef”. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att lära känna dig!